Som erstatningsadvokater i Århus bestræber vi os altid på at rådgive dig bedst muligt, så du ved, hvordan du er stillet, og hvordan du kommer skridtet videre. Erstatningsret kan være ganske kompliceret at skulle sætte sig ind i, og vi har specialiseret os på dette juridiske område, for at kunne give dig som skadelidt de bedste betingelser.

Du får et ærligt svar fra os

Når du kontakter os for at få vurderet din sag ud fra et juridisk synspunkt, så giver vi altid vores ærlige svar uden at spekulere i økonomi. Derfor får du ikke nødvendigvis det svar, du gerne vil have, men derimod et svar, du kan stole på. Som advokater er vi underlagt tavshedspligt, og du kan altid ringe til os, hvis du ønsker professionel rådgivning af en af vores dygtige advokater gennem en gratis og uforpligtende samtale om dine muligheder. Det høje faglige niveau og vores mangeårige baggrund inden for erstatningsret betyder, at vi har stor erfaring med at navigere rundt i det komplekse juridiske system, med fokus på dig som skadelidt.

Du kan desuden udfylde vores online kontaktformular på Erstatning.dk, hvorefter vi vil kontakte dig telefonisk til en snak om din situation.

erstatning.dk er en del af advokatgruppen.dk · Telefon 70 10 13 30 · danmark@advokatgruppen.dk

Advokatgruppen er et landsdækkende advokatfirma med kontorer i Århus, Horsens, Fredericia og København

Vi opererer bl.a. også i Aalborg

Kontakt os for en gratis samtale med en advokat

Gratis samtale