Det kan betale sig at få vurderet sin erstatningssag af en erfaren advokat

Det kan betale sig at få vurderet sin erstatningssag af en erfaren erstatningsadvokat. Vi har netop afsluttet en sag for en klient, hvis méngrad var fejlvurderet.

Herunder kan du finde en oversigt over de emner, som denne side berører. Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på 76 28 14 36.

  1. Méngraden var ikke fastsat korrekt
  2. Sagens resultat

Méngraden var ikke fastsat korrekt

Klienten havde efter ankelbrud søgt erstatning ved hver af hans to ulykkesforsikringer. Klienten henvendte sig til os for at sikre, at forsikringsselskabets vurdering af méngraden var fastsat korrekt. Vi vurderede, at det varige mén er højere, og derfor valgte vi at føre sagen. Vi udarbejdede en klage til hver af forsikringsselskaberne, som nu har anerkendt et varigt mén på 10%.

Sagens resultat

Vores klient er derfor blevet tilkendt en erstatning på 150.000 kr. i stedet for 75.000 kr. Vi ser ofte, at forsikringsselskaberne ikke altid laver den korrekte vurdering. Det er derfor altid en god idé at samarbejde med en erstatningsadvokat. Det behøver ikke at være en lang proces at få den rette erstatning.

Få kompetent rådgivning af en erstatningsadvokat

Ring til vores specialiserede team af erstatningsadvokater på 76 28 14 36  for at få vurderet din sag i dag. Vi arbejder efter princippet “ingen erstatning – ingen regning” – du vil derfor ikke modtage en regning fra os, hvis vi ikke opnår erstatning til dig. Vi er en del af Advokatgruppen, som har ydet advokatbistand siden 1987.