Retssag i afvist personskadesag

Herunder kan du finde en oversigt over de emner, som denne side berører. Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på 76 28 14 36.

  1. Er din personskadesag afvist?
  2. Retshjælp og fri proces

Er din personskadesag afvist?

Hvis din personskadesag er blevet afvist, eller din erstatning ikke udmålt korrekt, vurderer vi altid, om der er grundlag for at anlægge en retssag. Det gælder i alle sagstyper. Hvad enten retssagen skal anlægges mod et forsikringsselskab eller én af de offentlige myndigheder, der træffer afgørelse i personskadesager. Oplagte eksempler er: Ankestyrelsen (i arbejdsskadesager), Ankenævnet for Patienterstatningen (i patientskadesager) eller Erstatningsnævnet (voldssager).

Retshjælp og fri proces

Retssager er ressourcekrævende både menneskeligt og ikke mindst økonomisk, men det skal ikke stoppe dig. Derfor sørger vi som noget af det første, så vidt det er muligt, og at få din sag finansieret. Det gør vi ved at søge om retshjælp eller fri proces. Ansøgningen kan vi typisk tilbyde at lave uden betaling – netop fordi vi tror på din sag.

Søg advokatbistand

Er din personskadesag blevet afvist, da kontakt os endelig. Så tilbyder vi en såvel gratis som uforpligtende vurdering af, om der er grundlag for at gå at anlægge en retssag. Er det tilfældet laver vi ansøgningen uden beregning, og du kan være sikker på, at vi støtter dig gennem hele forløbet.