Samfundsansvar

Erstatning.dk er ejet af Advokatgruppen, og vi tager samfundsansvar. Vi er en del af mange netværk, som du kan læse mere om på denne side.

Multilaw

Advokatgruppen var et af de stiftende medlemmer af det internationale advokatnetværk Multilaw. Vi er mere end 10.000 kompetente og dedikerede advokater, der er fordelt over mere end 100 lande. Det globale netværk er en fordel for vores klienter, eftersom vi altid har mulighed for kompetent sparring med vores internationale kollegaer.

CSR-Mærket

Hos erstatning.dk mener vi, at CSR er vigtigt, og vi støtter derfor dette formål ved at lave forskellige tiltag, der gavner vores samfund. Ved at støtte dette formål ønsker vi at sætte fokus på medarbejders arbejdsvilkår, sociale vilkår m.m.

GDPR-Mærket
GDPR-mærket

Vi sætter fokus på at overholde reglerne i persondataforordningen. Vi beskytter også vores kunders personlige oplysninger – din data er derfor altid i trygge hænder, når du får advokatbistand hos os.

Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig pakning er et samarbejde mellem virksomheder, som sender pakker og breve. Vi gør en indsats for at neutralisere den emballage vi bruger, fordi vi går op i at skåne miljøet.

NoCO2.dk

No Co2

Erstatning.dk støtter NoCO2.dk, fordi vi ønsker at sætte øget fokus på en grønnere hverdag, så vi sammen kan nå grønnere mål.

Boerne-diabetes.dk

Vi støtter forskningen af børnediabetes type 1, så vi i fremtiden bedre kan hjælpe børn med denne diagnose.

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet er en organisation, der bl.a. har til opgave at føre tilsyn med advokater. I Danmark skal advokater være medlem af advokatsamfundet ifølge retsplejeloven, og vores advokater bag erstatning.dk er derfor naturligvis en del af denne organisation.

Erstatning.dk er en certificeret co2 netral website og er således medlem af ingenco2.dk.

Specialsider

Vi har specialviden om erstatningsret, og derfor har vi udviklet denne hjemmeside, hvor du kan finde information, der udelukkende omhandler dette retsområde. Som en del af Advokatgruppen har vi mange eksperter, og hvis du er interesseret i andre af vores specialsider, kan du finde dem herunder.

www.advokatgruppen.dk

www.arbejdsret.dk

www.entrepriseret.dk

www.esportsadvokaten.dk

www.doedsbo.dk 

www.husadvokaten.com

At købe en bolig er en stor beslutning med mange mulige faldgruber. Derfor er det en god idé at have en boligadvokat med dig på rejsen, der kan hjælpe dig med at undgå potentielle fælder og sikre, at du opnår den bedst mulige aftale.

Med sin nødvendige ekspertise og erfaring inden for boligkøb, vil boligadvokaten være i stand til at give dig en grundig gennemgang af kontrakten og andre juridiske dokumenter, såsom tinglysning af skøde, før du underskriver dem. På denne måde kan du være sikker på, at du forstår alt, hvad der står i kontrakten, og at der ikke er nogen overraskelser eller upassende betingelser, du har accepteret.

www.selskabsret.dk

www.skilsmisse.dk

www.strafferet.dk 

www.testamente.dk

www.tungvognsadvokaten.dk